Cursus Bereik wat je wilt

Eindelijk is er de cursus om je persoonlijke vaardigheden naar het Next Level te brengen. De barrières die je nu tegenhouden om naar je Next Level door te groeien gaan we opsporen, oplossen en overwinnen.

Wat kan je na deze cursus:

Je hebt je obstakels overwonnen die ervan weerhielden te functioneren op het Next Level Niveau.

Je bent de beste versie van jezelf, authentiek, enthousiast, je houdt ervan.

De skills van de meesters die voluit leven zijn nu ook voor jou toepasbaar en hierdoor versnel je het proces van het optimaliseren van je persoonlijke vaardigheden

Je gaat zowel privé als zakelijk succes ervaren, iets want je nu nog niet voor mogelijk houdt. Dit komt niet alleen jou maar ook je naaste dierbaren ten goede.

Je bent onderdeel van een netwerk van gelijkgestemden. 

BEREIK WAT JE WILT

Als je je zelf wel eens afvraagt waarom het leven af en toe niet helemaal gaat zoals je wilt,

Als je niet precies weet wat je wilt doen of je bent niet helemaal tevreden en snapt niet goed hoe dat komt,

Hoe het komt dat de ene persoon een geweldig leven heeft en succes ervaart terwijl een ander (of jijzelf) voor je gevoel maar loopt aan te modderen!

Op al deze vragen heb ik antwoorden uit mijn eigen ervaringen. 

De bedoeling van deze training- en coaching-bijeenkomsten is dat ik deze kennis aan jou ga overdragen.

Het gaat erom hoe je een betere versie wordt van jezelf.

Voor wie is de cursus Bereik wat je wilt:

Je hebt de bereidheid om te leren en je hebt de bereidheid om te veranderen:

Ga bij je zelf na in hoeverre je bereid bent te veranderen op de schaal van 1 tot 10.

Waarbij 1 weinig tot geen veranderen in houdt en 10 heel veel bereidheid om te veranderen. Voor leren geldt hetzelfde. Hoe hoger je punten des te beter ben je op deze cursus op je plek.

 

Verander om te verbeteren:

Een open mind is een voorwaarde om de kennis en kunde tot je toe te laten. 

Als je altijd hetzelfde blijft doen als je nu doet, dan krijg je dezelfde uitkomsten die je altijd al hebt gehad. 

 

Je bent eerlijk naar jezelf:

Deze cursus vraagt een open- en eerlijke-houding naar jezelf toe. Je gaat met jezelf aan het werk. 

 

Vooruitkomen in deze wereld:

Je wilt vooruitkomen op de goede manier, hard werken zonder stress en met veel resultaat. Ik weet dat jij het kan omdat ik continu ervaar dat eenieder met de juiste instelling en mentaliteit, de resultaten behaald die ze eerder niet voor mogelijk hielden. Het enige wat bij jou nu nog ontbreekt is specifieke kennis en -vaardigheden. Deze worden in de cursus aangeboden.

 

Comfort zone:

Als je nieuwe dingen gaat leren kom je uit je comfort zone. In de comfort zone doe je de dingen op de manieren die je al kent en beheerst. Als je de dingen blijft doen op de manier waarop je ze doet, blijf je ook eenzelfde uitkomst houden die je nu al hebt. Wil je een andere uitkomst? Wil je naar het Next Level? Dan moet je bereid zijn uit je comfort zone te komen en de zaken anders aan te gaan pakken.

 

Je wilt plezier hebben:

Plezier is de brandstof voor succes. Je gaat voluit leven en je beleeft daar veel plezier aan is dat de graad meter dat je goed op weg bent. Ongetwijfeld zit je al op deze weg en nu gaan we op naar de snelweg. Als je succesvoller wordt neemt het plezier naar verhouding ook toe. Hoe mooi is dit.

 

Als je deze bovenstaande eigenschappen bezit is deze cursus de perfecte stap die je nu kan zetten.


Laat jouw succes niet langer op je wachten en plan een intake gesprek in met Froos.

Zij zijn enthousiast

Nico Knook

"Ik ga nu in de praktijk gewoon aan de slag en val niet meer terug op mijn oude sabotage technieken  waardoor ik nu actie onderneem en mijn doelen haal!"

Dit heb ik te danken aan mijn persoonlijke sessies met Froos en Anja maar ook zeker door de groepslessen in de 3 daagse Level 3 cursus in Raalte. 

Mohammed Ali Abdullah

"Door de 3 daagse cursus Level 3 van Froos ben ik erachter gekomen hoe ik mezelf kan overwinnen en dat het begint vanuit jezelf!"

Voor wie is deze cursus ONGESCHIKT:


 • Als geld alleen je grootste drijfveer is dan ben je hier op het verkeerde adres. Wij zoeken mensen die zichzelf willen ontwikkelen en     hun werk/hun bedrijf/ hun familie meer welvaart en welzijn willen brengen.
 • Als je met niets doen toch vooruit wilt komen.
 • Als je niet van actie houdt en liever alleen maar achterover wilt leunen.
 • Als je een ego hebt dat groter is dan jijzelf.
 • Jij denkt het beter te weten dan iedereen. Jouw doel is om iedereen te slim af te willen zijn. Je hebt de overtuiging dat deze wereld er alleen is om jouw eisen en wensen te vervullen ten koste van anderen. 
 • Ben je lui van aard en moeilijk te motiveren dan sta je niet open en dan heb je een verkeerde houding om naar de cursus te komen, bespaar je het geld en koop er iets anders voor.
 • Heb je een psychose gehad of slik je medicatie hiertegen (helaas hebben wij hiervoor niet de expertise in huis)
€ 1997,-

Cursus Bereik wat je wilt


Je voelt aan alles dat er meer in je zit dan dat er nu uit komt!


Waarom heb jij de cursus Bereik wat jij wilt nodig en waarom is dit het beste moment ooit om je aan te melden?


 • Van binnen voel je een drive om door te breken, je wilt je obstakels opruimen zodat je het beste uit jezelf haalt.

 • Je weet dat je het kan.

 • Kennis inkopen via internet is de snelst groeiende manier van leren ter wereld, op internet wordt per seconde € 3.000, -  besteed aan cursussen, lessen, workshops ed. Leer van mensen die het zelf gedaan hebben.

 • Leer van Froos Vullings. Hij is vrij, hanteert de hoogste niveaus van authenticiteit, ethiek en transparantie in het zakendoen.

 • Je wilt succes ervaren, privé en/of zakelijk op een niveau dat je nu niet voor mogelijk houdt. Dit komt niet alleen jezelf maar ook je naaste geliefden ten goede.

 • Deze Master Mind is een netwerk van gelijkgestemden daardoor haalt deze omgeving het beste in jou naar boven.
Nieuwe cursus data 2023

vrijdag 13 januari

vrijdag 27 januari

vrijdag 10 februari

tijden: 9.00 uur - 17.00 uur 

en daarbij

3 persoonlijke sessies, data op afspraak

Locatie: Raalte


 Ik ben heel blij met jou en Anja! Jullie hebben mij enorm geholpen om te groeien als persoon. Door de cursus weet ik beter wat ik wil. Zelf heb ik altijd veel ideeën en dromen alleen vond ik het lastig om dit te realiseren in de praktijk. Nu gaat dit veel beter. Ik heb geleerd innerlijke overtuigingen, angsten en weerstanden om te buigen naar zelfvertrouwen en moed. Mijn faalangst is zo goed als weg en ik ervaar meer rust als persoon. Zelf zou ik het iedereen aanraden om deel te nemen aan deze cursus. Ook omdat je het niet alleen hoeft te doen, je komt in een groep met enthousiaste cursisten en leert en motiveert ook elkaar. Het was een fantastische en bijzondere ervaring. Liefs Dana Smid

Dana Smid

Garantie:

100% geld terug garantie. De cursus bestaat uit drie dagen.

Mocht je na dag 1 van de cursus tot de conclusie komen dat het niets voor je is, dan kun je besluiten niet verder te gaan, je krijgt dan 100% van je entreegeld terug.

Het enige wat je hoeft te doen,

is dit te melden bij Froos op het einde van dag 1.