Loes Ruesink

Directeur/mede-eigenaar van "Liefdevol rebelleren."Je merkt gelijk dat Froos heel veel zakelijke ervaring heeft en die ook goed weet over te brengen. Hij heeft veel te bieden voor mij omdat ik echt verder wil gaan en mezelf wil overtreffen, vanuit wie ik werkelijk ben. Zelf merkte ik na de eerste sessie al gelijk resultaat. Froos werkt heel doelgericht op de essentie van de uitdaging waar ik mee kwam. Ik beleef heel veel plezier aan de samenwerking.

William Potgieter

Directeur/eigenaar van "Auto Potgieter.""Geen wollige verhalen maar to the point. Froos werkt met het onbewuste en met de zakelijke praktijk, deze ervaring brengt hij in en daar heb ik heel veel aan gehad. Door de coaching heb ik inzicht gekregen wat er in mijn onbewuste zat en dat is geneutraliseerd. Hierdoor staat het me niet meer in de weg om mijn doelen te behalen. Als je twijfelt mag je mij altijd bellen, ik raad het iedereen aan".


Mohammed Ali Abdullah

Ondernemer en eigenaar software bedrijf:"Ik wilde graag mijn eigen bedrijf beginnen maar stelde het altijd uit. Door de coaching heb ik dit achter me kunnen laten en ga nu gewoon beginnen. Mijn uitdaging is dat ik vaak iets begon maar nooit iets afmaakte. Nu weet ik hoe ik hier mee om moet gaan en hierdoor heb ik de mindset dat ik alles kan doen wat ik maar wil".

Nico Knook

Zzp-er in software engineering. In zijn vrije tijd is Nico drummer die on tour gaat met internationale sterren:"Ik voel nu echt van binnen dat ik veel meer actie kan ondernemen en snel uit mijn hoofd kan komen. Nu ga ik sneller aan de slag en val ik niet meer terug in mijn oude sabotage technieken. Ik kan gewoon actie ondernemen en mijn doelen nu bereiken".

Luite van den Bossche

Ondernemer en eigenaar van Praktijk Buitengewoon Luite:"Ik kreeg tijdens de bijeenkomsten met Froos zo’n positieve energie over me dat alles ineens begon te stromen. Ik had een issue met geld en dat is opgelost waardoor ik niet alleen op het gebied van geld maar ook in relationele sfeer veel betere resultaten ervaar".
Training Bereik wat je wilt

Anke Buurma 

Content manager en eigenaar van "Obatoo.""Mijn grootste droom om ooit nog eens moeder te worden had ik weggestopt en volledig geaccepteerd dat het nooit meer zou gebeuren. Froos kwam ik tegen op het zakelijk vlak en hij leeft de overtuiging dat alles mogelijk is. Nu ben ik de trotse moeder van mijn zoon en ik ben zo dankbaar en blij dat ik de stap heb gezet om met Froos in zee te gaan. Zelf had ik dit niet meer voor mogelijk gehouden maar Froos heeft me op het pad gezet van geloven in jezelf, de juiste mindset en het creatie vermogen".

Romee de Dalie 

Corporate recruiter:

"Ik voel mij echt blijer. Ik kan nu geluk ervaren. Ik weet nuwanneer ik negatieve gedachten heb, wat ik eraan kan doen en hoe snel ik ze weer kan opruimen. Dat geeft vrijheid en onbezorgdheid. Ik voel me nu 10x beter".